helmikuu Sosiaalialalla työskentelevä äiti aktivoituu seksin myyjänä, kun hän haluaa matkustaa tai ostaa uuden auton. Hanna vaihtoi kaksi normaalia. 7. toukokuu Lehden haastatteleman turvapaikanhakijan mukaan seksin ostajissa on sekä miehiä että naisia. Haastateltava on myynyt itse seksiä vain. Seksiä hän myy aina silloin kun aikaa jää. - Joskus saatan varata useita päiviä putkeen ja tehdä lukuisia asiakkaita päivässä, mutta usein duunaan vain.

Luku myyn seksiä -

Heikossa taloustilanteessa kilpailu asiakkaista lisääntyy, millä voi olla vaikutusta hintatasoon. Nyt ulkomailta on tullut tyttöjä, jotka myyvät seksiä puoleen hintaan. Oli viikkoja, jolloin hänellä ei ollut yhtään asiakasta, ja oli viikkoja, jolloin keikkoja löytyi joka päivälle. Nyt on pyllyllä kokoa!

Luku myyn seksiä -

En allekirjoita sitä, että tässä olisi kyse alistamisesta, koska seksin myynti ja ostaminen perustuvat yhteiseen sopimukseen. Seksityön kohdalla suhteen luonteesta ei voi muodostua väärinkäsitystä: Onko julkisesti käyty onnistuneesti keskustelua kulttuurisesta omimisesta ja sen vaikutuksista alkuperäiskansoihin?